Cateva idei pentru organizarea unei nunti elegante in 2013

Cateva idei pentru organizarea unei nunti elegante in 2013

0 Shares
0
0
0

Cateva idei pentru organizarea unei nunti elegante in 2013Nunta reprezinta una dintre cele mai frumoase zile din viata fiecaruia dintre noi . Trebuie sa acordati o atentie deosebita organizarii acestui eveniment deoarece orice detaliu poate transforma o nunta remarcabila intr-una obisnuita .

Totul trebuie sa fie perfect , asa cum va doriti dumneavoastra ,de la invitatiile de nunta ( cele masi spectaculoase modele de invitatii de nunta haioase se gasesc doar Vreauinvitatii.ro ) pana la alegerea tinutelor , decorarea locatiei unde are loc evenimentul , meniul ,muzica etc .

Acest articol este destinat in special acelora care sunt interesati in organizarea unei nunti elegante si rafinate , un trend care nu va disparea niciodata .

Alegerea tematicii nuntii este o operatiune aparent dificila , insa cu putina imaginatie si cateva sesiuni de autoinformare o sa faceti o alegere perfecta , care sa va reprezinte .

Pornind de la acesta idee de eleganta poti acorda nuntii tale o nota personala prin adaptarea culoriilor utilizate creand astfel un eveniment deosebit , care sa te reprezinte , al carui succes o sa fie garantat . Este foarte important sa retineti ca florile si elementele decorative trebuie sa fie in concordanta cu anotimpul in care are loc evenimentul .

O nunta eleganta clasica inseamna respectarea unei palete de culori formata din argintiu si auriu , insa daca doriti ceva mai spectaculos puteti opta si pentru o alta culoare pentru crearea unei atmosfere spectaculoase . Acesta pata de coloare poate fi reprezentata de tinutele domnisoarelor de onoare .

In ceea ce priveste alegerea bijuteriilor de nunta , crstalele reprezinta punctul comun al principalelor tendinte ale anului 2013 .Tot acest cadru mai poate fi accesorizat cu anumite broderii metalice , pantofi de mireasa argintii sau aurii si un buchet al miresei deosebit la care adaugam o panglica metalica . Daca va puneti putin imaginatia in functiune o sa descoperiti o multime de optiuni pentru organizarea unei nunti elegante untilizand argintiul si auriul .

Un alt trend care se anunta a fi un real succes si in acest an este clasica combinatie alb-negru , care cred ca nu va disparea niciodata din tendintele in materie de nunti . Dand frau imaginatiei puteti realiza cu ajutorul acestor doua culori o nunta foarte eleganta .

Cu acesta tematica se potriveste orice rochie de mireasa , chiar daca ne referim la un model intr-o culoare alba cu un design minimalist .

Daca doriti sa fiti iesiti din tipare puteti opta pentru o roche de mireasa neagra iar pentru mire un smoking in culoarea laptelui . Este o alegere indrazneata pentru aceia mai nonconformisti dintre dumneavoastra . Mireasa poate acesoriza o astfel de tinuta cu un buchet de flori albe , dealtfel acesta ar fi cea mai potrivita optiune .

In privinta invitatiilor de nunta puteti opta pentru un model simplu pe hartie de culoare neagra accesorizat cu un element de culoare alba .

Pentru decorul locatiei puteti opta pentru fete de mese negre , servetele albe si vesela in aceleasi culori .

Aveti posibilitatea de a va crea o nunta in ambianta dorita prin implicarea activa in fiecare etapa a organizari evenimentului , de la alegerea invitatiilor de nunta , pana la alegerea tinutelor , decorul , meniul etc .

In acesta perioada se dezvolta tot mai multt ideea de originalitate , astfel ca majoritatea nuntilor sunt adaptate dupa stilul si personalitaea mirilor . Mare atentie , insa , sa alegeti o paleta de culori corecta pentru a obtine un stil coerent si estetic .

0 Shares
You May Also Like