Care sunt cele mai importante probleme pentru iPhone 7?

Care sunt cele mai importante probleme pentru iPhone 7?

0 Shares
0
0
0

Apple a castigat peste milioane de utilizatori cu seria sa de iPhone-uri. Dupa introducerea iPhone 7, cu siguranta a facut un nou salt. Cu toate acestea, exista momente in care utilizatorii se confrunta cu diverse tipuri de probleme cu iPhone 7, iar dispozitivele pot ajunge in service din diferite motive, incepand de la necesitatea de inlocuire ecran iPhone 7, sau pentru alte probleme mai complicate.

Cititi mai departe si aflati cum sa rezolvati diverse probleme cu iPhone 7 Plus in cel mai scurt timp, fara a mai fi nevoie sa duceti telefonul intr-un service.

iPhone 7 nu se incarca

IPhone 7 nu se incarca? Nu-ti face griji! Se intampla ca multi utilizatori iOS sa treaca printr-o asemenea situatie. Cel mai probabil, ar exista o problema cu cablul de incarcare sau portul de conectare. Incercati sa va incarcati telefonul cu un cablu autentic nou sau folositi un alt port. Puteti, de asemenea, sa-l reporniti pentru a remedia aceasta problema. Daca de-asemenea accesoriile de incarcare nu sunt deteriorate insa telefonul nu se incarca, atunci in mod evident nu veti scapa fara o vizita cu telefonul in service.

Bateria se scurge fara a folosi telefonul

In mare parte, dupa efectuarea unei actualizari, se observa ca bateria iPhone se scurge rapid, fara sa foloseasca dispozitivul. Pentru a rezolva problemele iPhone 7 legate de bateria sa, diagnosticati in primul rand utilizarea acestuia. Accesati Setari si verificati cum bateria a fost consumata de diverse aplicatii. De asemenea, setati luminozitatea ecranului la nivel minim si inchideti aplicatiile pe care nu le utilizati pe moment. Daca problema persista, duceti telefonul in service, pentru ca probabil singura solutie ar fi inlocuirea bateriei.

Problema supraincalzirii iPhone 7

Am auzit de la multi utilizatori de iPhone 7 ca dispozitivul lor tinde sa se incalzeasca din senin. Acest lucru se intampla chiar si atunci cand dispozitivul este inactiv. Pentru a remedia aceste probleme cu iPhone 7, actualizati-va telefonul la o versiune stabila pentru iOS. Accesati Setari> General> Actualizare software si obtineti o versiune stabila a iOS. Daca si dupa actualizarea telefonului problema persista, atunci cel mai probabil ar fi indicat sa treceti totusi cu telefonul pe la service, pentru ca este posibil ca problema sa fie una serioasa. Expertii in reparatii iPhone vor descoperi cauza problemei si vor remedia situatia.

Problema soneriei iPhone 7

Daca iPhone-ul dvs. nu poate suna (cu sunet) in timp ce primiti un apel, atunci ar putea fi vorba despre un hardware sau o problema legata de software. In primul rand, verificati daca telefonul dvs. este mut sau nu. Glisorul este de obicei situat in partea stanga a dispozitivului si ar trebui sa fie pornit (spre ecran). De asemenea, puteti vizita Setarile> Sunetele telefonului si puteti ajusta volumul. Daca telefonul este setat sa sune atunci cand primiti un apel, insa nu suna, atunci cel mai probabil este o problema hardware, asa ca va fi necesar sa duceti telefonul in service. Sunt sanse mari sa fie necesara inlocuirea difuzorului.

Probleme de sunet pentru iPhone 7

Exista momente in care utilizatorii nu sunt in masura sa asculte niciun sunet in timp ce sunt la apel. Problemele legate de sunet sau volum cu iPhone 7 Plus se intampla de obicei dupa o actualizare. Accesati Setarile> Accesibilitatea telefonului si activati optiunea „Anularea zgomotului telefonului”. Acest lucru va va permite sa aveti o experienta de apelare mai buna.

Deci, dupa cum se vede, puteti trimite un dispozitiv iPhone 7 in service si pentru probleme mai complicate decat o inlocuire display iPhone 7.

0 Shares
You May Also Like