Care sunt avantajele calatoriilor aeriene

0 Shares
0
0
0

In fiecare zi milioane de oameni rezerva biletele de avion personal si on-line; pentru destinatii interne si internationale. Zboruri pleca la fiecare jumatate de ora de la aproape toate destinatiile din lume. Transportul aerian este cel mai rapid mod de transport de pe planeta.

Tehnologia permite clientilor sa cerceteze rapid tarife, sa compare preturile, sa folosesca site-uri web pentru licitare pentru turisti, si sa rezerve zboruri instantaneu. Calatoria cu avionul are multe avantaje in termeni de timp si de calitate, care il fac un mijloc foarte practic de transport in intreaga natiune si in strainatate.

Economisesc timp

Intr-o epoca in care profesionistii de top sunt de acord ca timpul este resursa cea mai valoroasa, transportul aerian este esential pentru maximizarea productivitatii si asigurarea succesului intreprinderilor care sunt din ce in ce mai putin localizate in fiecare zi. O excursie care dureaza zile intregi cu masina sau cu transportul terestru dureaza doar cateva ore cu avionul.

Din moment ce nu sunteti in spatele volanului, aveti, de asemenea, posibilitatea de a efectua mai multe activitati in timp ce sunteti in aer, folosind timpul de calatorie pentru a va pregati pentru intalniri si prezentari. Sau daca sunteti pur si simplu un turist intre puncte de interes, puteti economisi timp rasfoind aceste cereri de calatorie si harti inainte de urmatoarea destinatie.

Comoditate

Tehnologia permite companiilor aeriene sa interactioneze cu clientii intr-un mod mai atragator si mai personalizat. Itinerariile de calatorie personalizate sunt trimise la telefon e-mail si mobil pentru acces usor la aeroporturi si destinatii de vacanta. Biletele de calatorie sunt usor de rezervat on-line, mai ales daca va aflati in graba.

Multe aeroporturi metropolitane sunt deservite de numeroase linii aeriene, ceea ce face sa fie mai usor in timpul perioadelor de varf sa rezervati un bilet de avion pentru datele dorite. In plus, cele mai multe aeroporturi internationale sunt echipate pentru a servi largilor nevoi de calatorii. De exemplu, ar trebui sa fiti in masura sa localizati hoteluri si servicii de inchiriere de masini cu usurinta la majoritatea aeroporturilor majore pentru un plus de confort.

Siguranta

Transportul aerian este, de asemenea, una dintre cele mai sigure moduri de transport care exista astazi. In anul 2000, Consiliul Naaional de Siguranta al Calatoriilor a raportat ca numarul de decese cauzate de accidente rutiere, navale, sau feroviare au fost mai frecvente decat cel al companiilor aeriene. Este chiar mai periculos sa mergeti pe o bicicleta decat cu un avion de pasageri!

Experienta personalizata

Personalizarea serviciilor are un accent sporit pentru companiile aeriene. Potrivit lui Robert Buckman, director de strategie de distributie al unei companii aeriene, in ultimii ani, companiile aeriene din SUA, care odata s-au axat in primul rand pe recastigarea stabilitatii financiare, pun acum falimente in spatele lor si se reorienteaza asupra pasagerilor acestora, precum si asupra experientei generale de calatorie.

Puteti obtine deja un scaun la culoar sau la fereastra garantat. Dar Buckman spune ca va puteti astepta la mai multe optiuni si optiuni in modul in care, atunci cand si in cazul in care ati zbura. Noile inovatii in scaune, confort si dotari, in special in cabinele de afaceri si de prima clasa sunt trunchiate sus.

Buckman spune ca, pe langa accesul la internet, multe companii aeriene ofera, de asemenea, mai multe servicii la bord si de divertisment, precum si experimentarea cu meniul “a la carte”, oferte care dau pasagerilor posibilitatea de a alege intre grupuri de tarifare si apoi se lasa sa le adaugati sau sa deduceti din servicii suplimentare cum ar fi selectie premium scaun, kilometraj bonus.

Consideratiile dumneavoastra de calatorie pot fi mai putin despre daca ar trebui sa calatoreasca cu avionul sau nu, ci daca ar trebui sa alegeti compania aeriana 1 sau compania aeriana 2.

0 Shares
You May Also Like