brad natural trebuie impodobit

Cand se impodobeste bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Cu totii asteptam luna Decembrie datorita faptului ca in aceasta luna sarbatorim Craciunul, dar si datorita traditiilor si obiceiurilor care au legatura cu aceasta sarbatoare.

Ne place aceasta luna pentru ca de Craciun mergem sa ne colindam rudele si prietenii, ne place de-asemenea Craciunul pentru ca asteptam sa primim cadourile de la Mos Craciun, dar cel mai mult ne place aceasta sarbatoare pentru ca in casele noastre vedeta va fi bradul de Craciun.

In ceea ce priveste bradul de Craciun, acum parerile oamenilor sunt impartite, pentru ca unii prefera bradul natural, in timp ce altii prefera bradul artificial.

Bradul natural de Craciun

Adevaratii brazi de Craciun arata natural si continua traditia de Craciun care se desfasoara inca din vremurile pagane. Deci, pentru cei care pun mare pret pe obiceiurile stravechi si pe traditie, cu siguranta alegerea unui brad de Craciun natural, reprezinta cea mai buna alegere.

Parfumul traditional de brad de conifere al unui copac real nu poate fi egalat cu nimic artificial. De-a lungul anilor, bradul a ajuns sa simbolizeze credinta si speranta armoniei intre intreaga omenire. Acest spirit este real si un adevarat pom de Craciun, atunci cand este adus in casele noastre, proiecteaza acest sentiment prin parfumul sau placut si frumusetea sa naturala si calda.

Pe de alta parte insa, daca stam sa ne gandim la faptul ca atunci cand alegem un brad de Craciun natural, un copac a fost taiat, parca lucrurile nu mai sunt atat de favorabile. Trebuie sa ne gandim la faptul ca daca se taie in fiecare an o multime de brazi de Craciun, natura are de suferit, animalele vor fi de-asemenea triste pentru ca oamenii le vor invada mediul.

Intr-adevar exista vanzatori de brazi naturali care ne pun la dispozitie brazi naturali in ghiveci, care ulterior vor putea fi plantati pentru a nu suferi natura mari daune cand sunt taiati brazii, dar cu toate acestea, nu toata lumea alege sa planteze brazii la ghiveci, asa ca unii ii arunca.

Nu trebuie sa uitam nici de acele care se scutura de la brazii naturali, care ne lasa mizerie in casa, deci cu siguranta acesta este un alt motiv pentru care foarte multe persoane opteaza din ce in ce mai mult pentru alegerea unui brad de Craciun artificial.

Brazi artificiali de Craciun

In ceea ce priveste bradul artificial de Craciun, acesta poate fi alegerea cea mai buna, in conditiile in care mai intai de toate, poate fi dezasamblat si impachetat in cutie, pentru a fi impodobit si in anii care vor urma. Asadar, din punct de vedere financiar, fara doar si poate, alegerea unui brad artificial este cea mai buna solutie.

Bradul artificial de Craciun nu are ace, deci nu are de ce sa se scuture (in comparatie cu bradul natural care se scutura de ace), deci nu lasa mizerie. Pentru femeile ocupate, acesta este un mare avantaj, pentru ca nu mai trebuie sa adune acele si sa faca imediat curat dupa ce despodobesc bradul.

In plus, pentru cei care cred ca un brad artificial de Craciun nu arata frumos atunci cand este impodobit, cu siguranta avem vesti bune: va inselati. Exista brazi artificiali care au aspectul brazilor naturali, asa ca este foarte dificil sa faceti diferenta intre acestia (cu mentiunea ca bradul natural se scutura de ace, dar bradul artificial ramane la fel).

Apoi, puteti gasi diferite alte tipuri de brazi artificiali (cu fibra optica, brazi artificiali ninsi, brazi artificiali de lux), asa ca aveti o multime de optiuni.

In plus, bradul artificial poate fi impodobit orican se doreste acest lucru, la inceputul lunii Decembrie, in prima saptamana a lunii, la jumatatea lunii sau inainte cu doua – trei zile de Craciun.

Un brad natural trebuie impodobit chiar inainte de Craciun, si va rezista putin, pana cand se va scutura de ace.

0 Shares
You May Also Like