Cabluri Lighting pentru transfer de date rapid 

Cabluri Lighting pentru transfer de date rapid 

0 Shares
0
0
0

Cablul Lighting  este utilizat pentru încărcarea și sincronizarea multor dispozitive marca Apple, cum ar fi iPhone , iPad și iPod. Alte două cabluri de încărcare, USB-C și Micro USB, sunt utilizate pe dispozitivele Android.

Cu ajutorul cablului, poți încărca telefoane și tablete, poți conecta dispozitivul la un computer, monitor extern sau poți încărca un iPhone,  iPad  și  iPod de pe baterii externe.

Toate modelele de cabluri Lighting originale sunt certificate, au trecut standardele de inginerie Apple, sunt sigure de utilizat și nu vor deteriora produsul. Specialiștii sfătuiesc să nu se utilizeze un cablu ieftin de  calitate scăzută.

Odată cu modul în care Apple se mișcă acum, este probabil ca iPhone-ul să treacă și pe USB-C, și în acest caz, există suport universal pentru cablu. IPhone 11 Pro încorporează în prezent un bliț, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de un cablu USB-C Lightning pentru a-ți încărca telefonul, precum și pentru a te sincroniza cu Macbook-ul. Toate aceste opțiuni disponibile, sunt posibile cu cablurile Lightning.

Nu poți greși niciodată cu propriul cablu USB-C Lightning Apple

Unele persoane, au o mulțime de neîncredere atunci când vine vorba de cabluri de la terți, deoarece multe dintre ele nu funcționează întotdeauna conform intenției. De aceea cablul Lighting Apple este aproape întotdeauna sigur atunci când vine vorba de încărcare și sincronizare cu laptopul.

Nu vei avea nicio problemă cu utilizarea cablului USB-C Apple Lightning, un cablu adaptor USB-C de 29 de wați, 61 de wați sau 87 de wați pentru a-ți încărca dispozitivul iOS. Și nu este doar pentru iPhone, putând profita, de asemenea, de funcția de încărcare rapidă a iPad Pro, precum și de modelele mai vechi de iPhone, cum ar fi iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

Dacă îl cumperi pentru iPhone 11 Pro, nu ai nevoie de un astfel de cablu – adică, cu excepția cazului în care cauți o rezervă sau un supliment. Acest lucru se datorează faptului că acest cablu vine în cutie.

Poți obține acest lucru cu 1 sau 2 metri, în funcție de cât dorești. Lungimea mai mare poate fi convenabilă pentru situațiile în care poate dorești să navighezi pe rețelele sociale în timpul încărcării.

Un transfer de date rapid

Cablu USB-C Lightning va fi în esență același, ca majoritatea celorlalte cabluri. Cu toate acestea, dacă nu ești un mare fan al celorlalte mărci pe care le poți găsi în magazinele online, poți conta pe Lightning.

La fel ca toate celelalte, Lightning îți va oferi o încărcare rapidă, atâta timp cât utilizezi adaptorul original Apple de perete sau un alt adaptor certificat MFi.  În tehnologia informației și comunicațiilor, un cablu de date este un mediu de transmisie fizică, cum ar fi un cablu, un fir sau o fibră optică, o conexiune între un emițător și receptor sau conexiunea ca atare.

Dacă computerul tău spune că este conectat la un dispozitiv media, atunci este un cablu de date. Dacă, pe de altă parte, numai indicatorul de încărcare de pe telefonul tău mobil arată că există o sursă de alimentare, de obicei ai de-a face cu un cablu de încărcare pur.

0 Shares
You May Also Like