Bijuterii din aur sau bijuterii din argint?

Bijuterii din aur sau bijuterii din argint?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre bijuterii, trebuie precizat faptul ca gusturile nu se discuta, astfel ca fiecare persoana isi poate alege bijuteriile in functie de preferinte.

De exemplu, atunci cand vine vorba despre barbati, acestia aleg sa isi indrepte atentia spre bijuteriile din argint. Chiar daca aurul este mult mai scump si mult mai elegant decat argintul, se pare ca majoritatea domnilor indragesc mult mai mult bijuteriile din argint.

Acesta este si motivul pentru care majoritatea barbatilor poarta pe mana o bratara din argint, sau poarta la gat un lantisor din argint, fie el doar un simplu lantisor, sau un lantisor cu cruciulita sau cu medalion.

Exista si barbati insa, care prefera bijuteriile din aur, insa acestia sunt de regula barbatii care pum mare pret pe imaginea lor, si care adopta mai de fiecare data o tinuta eleganta.

In ceea ce le priveste pe femei, lucrurile stau total diferit, pentru ca de regula doamnele si domnisoarele aleg sa poarte bijuterii din aur, pe care le pot cumpara de la casele de amanet bijuterii, sau din diferite alte locatii.

In ceea ce priveste bijuteriile din aur, trebuie sa precizam faptul ca ele sunt mult mai elegante decat bijuteriile din argint, iar persoanele care poarta astfel de bijuterii, vor atrage mereu atentia dand dovada de eleganta, stil si rafinament.

Tot in ceea ce priveste bijuteriile din aur, trebuie mentionat faptul ca acestea in functie de tipul aurului se pot imparti in doua mari categorii, astfel ca putem discuta despre bijuterii din aur galben, sau putem discuta deasemenea despre bijuterii din aur alb.

Atat aurul galben cat si aurul alb sunt doua metale foarte elegante, sunt pe placul persoanelor care pun mare pret pe elenganta, si sunt doua metale foarte scumpe.

Unele persoane aleg sa isi indrepte atentia spre bijuterii din aur alb, alte persoane aleg sa se orienteze spre bijuterii din aur galben, insa trebuie precizat si ca exista persoane care aleg sa poarte bijuterii care sa aiba o combinatie de aur alb cu aur galben.

De exemplu, multi dintre cei care isi comanda verighetele pot opta pentru combinatia de aur alb – aur galben, iar alegerea cu siguranta este una cat se poate de inspirata, mai ales daca stam sa tinem cont ca aceste bijuterii sunt si la moda in clipa de fata.

Atunci cand vine vorba despre bratari, despre lantisoare sau coliere, unele persoane isi aleg bijuteriile din aur alb, in timp ce alte femei isi aleg bijuteriile din aur galben.

In ceea ce priveste cerceii, lucrurile stau la fel, insa aici trebuie facuta precizarea ca exista si o multime de femei care aleg sa isi indrepte atentia spre cercei din argint. De exemplu, exista doamne si domnisoare care isi indreapta atentia spre cercei de tip bobita din argint, care sa fie prevazuti cu pietricele semipretioase sau chiar cu pietre pretioase.

Asadar, dupa cum se poate vedea, atunci cand vine vorba despre bijuterii, in functie de gusturi, fiecare isi poate alege bijuterii din aur alb sau galben, sau poate opta pentru bijuterii din argint.

0 Shares
You May Also Like