Aster, plantele perfecte pentru toamna in gradina ta!

Aster, plantele perfecte pentru toamna in gradina ta!

0 Shares
0
0
0

Gradina ta trebuie sa fie frumoasa in orice anotimp. De aceea este important sa alegi sa folosesti plante perfecte pentru fiecare luna a anului. Astfel nu o sa ai nici o problema in a avea permanent flori colorate si frumoase.

O sa te relaxezi in gradina la orice moment al anului si o sa poti sa petreci clipe de liniste singur/a sau alaturi de persoanele dragi, privind spatiul amenajat conform dorintelor tale. La Verdena.ro o sa descoperi o multitudine de flori, plante sau arbusti, pe care le poti combina oricum doresti, pentru a obtine un decor specific pentru fiecare anotimp.

Poti cumpara Aster, florile sub forma de steluta, care pot fi ornamentale si iti aduc si un parfum delicat. Iata care sunt principalele caracteristici ale acestor tipuri de flori si de ce este bine sa le alegi pentru gradina ta:

  1. Steluta de toamna, Aster Mira provine de la cuvantul „Mira”, care in traducere inseamna „Pace

Steluta de toamna este o planta foarte frumoasa, care te ajuta sa ai o gradina superba in perioada anotimpului rece. Toamna este o perioada in care florile aduc o imagine romantica, alaturi de frunzele galbene ale pomilor tai. Steluta Mira are denumirea aceasta inspirata din cuvantul in sine, care inseamna „Pace”.

Ea iti aduce o stare de bine si o buna senzatie de liniste. Este frumoasa si usor de ingrijit. Florile de diamentru de 5-10 cm sunt albastre si au capatat numeroase premii inca din anul 1956 de cand a fost dezvoltata aceasta specie. Solul trebuie sa ii fie moderat de fertil si o sa poti sa ai gradina plina de flori din iunie si pana in septembrie.

  1. Steluta de toamna, Aster Kassel este rezistenta la inghet

Alege Steluta de toamna, Aster Kassel, pentru a avea gradina plina de flori parfumate, rosu-carmin. Lunile preferate sunt septembrie si octombrie, iar florile sale sunt semi-duble. Au o forma asemanatoare cu o Margareta si sunt foarte frumoase in gradina ta.

Ele au inaltimea de 30-40 de cm atunci cand ajung la maturitate. De aceea poti sa le alaturi si altor specii de flori si poti construi o imagine feerica. Este o floare rezistenta la inghet si care se poate ingriji cu usurinta.

  1. Steluta de toamna, Aster Mittelmeer se simte bine in soluri nisipoase

Daca ai zone nisipoase in gradina ta, atunci poti sa alegi soiul Aster Mittelmeer, care o sa infloreasca in lunile septembrie- octombrie. Florile sale sunt frumoase si iti aduc o mireasma placuta in gradina. Poti sa o plantezi si pe terasa sau in balcon. Arata foarte bine atunci cand alegi sa plantezi grupuri de astfel de plante, cand sunt mai multe flori la un loc.

Verdena.ro iti ofera multiple posibilitati de a amenaja spatiul tau si de a te bucura de flori pe toata perioada lunilor toamnei. O sa ai o gradina care te va ajuta sa ai parte de liniste si frumusete. In fiecare dimineata o sa poti admira curtea sau terasa ta.

0 Shares
You May Also Like