Aspecte importante referitoare la gelul de unghii autonivelant si cel de constructie

Aspecte importante referitoare la gelul de unghii autonivelant si cel de constructie

0 Shares
0
0
0

Gelul de unghii a devenit un favorit al industriei frumusetii in ultimii ani, deoarece este una dintre cele mai simple modalitati de a va modela si proteja unghiile. Cel mai mare avantaj al gelului de unghii este comoditatea sa in utilizare. Il puteti aplica acasa, inainte de munca, sau atunci cand aveti putin timp la birou.

Gelul de unghii ofera, de asemenea, o flexibilitate pe care lacul de unghii nu o are. Spre deosebire de lacul de unghii, puteti schimba stilul de gel de unghii ori de cate ori doriti, fara sa va faceti griji ca va veti deteriora unghiile.

Gelul de unghii ofera, de asemenea, o varietate de beneficii fata de oja traditionala. In primul rand, este usor de aplicat si de indepartat. Spre deosebire de lacul de unghii lichid, care necesita etape suplimentare de pregatire si mai multe straturi, gelul de unghii poate fi aplicat intr-un singur strat.

Acest lucru il face ideal pentru femeile ocupate, care nu au prea mult timp la dispozitie, dar care doresc totusi sa arate cat mai bine. In al doilea rand, gelul de unghii ofera protectie impotriva razelor UV si a daunelor provocate de apa. Acest lucru este important daca lucrati pe o plaja sau daca aveti o slujba care implica expunerea in aer liber. In al treilea rand, gelul de unghii este mai accesibil decat lacul de unghii lichid.

Si, in cele din urma, gelul de unghii rezista mai mult decat oja lichida, deoarece nu sunt necesari timpii de uscare intre straturi. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care femeile din intreaga lume aleg sa poarte gel de unghii in locul unghiilor traditionale.

Pe de alta parte gelurile autonivelante pot fi folosite atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Ele pot fi folosite cu diferite tipuri de desene de nail art si, de asemenea, cu lacuri colorate. Cel mai bun lucru la aceste geluri este ca iti fac unghiile sa arate perfect manichiurate in cel mai scurt timp!

Gelurile de unghii autonivelante sunt un tip relativ nou de lac de unghii, care poate fi aplicat pe unghii ca orice alt lac de unghii. Cu toate acestea, spre deosebire de alte tipuri de lacuri, gelurile autonivelante se aplica complet neted, fara picaturi sau cocoloase. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt special formulate astfel incat, atunci cand se usuca, creeaza o suprafata neteda, fara umflaturi.

Gelurile autonivelante functioneaza in acelasi mod ca si produsele autonivelante in ceea ce priveste aspectul lor dupa ce se usuca; ambele creeaza un finisaj uniform care nu va avea niciodata un aspect denivelat dupa ce s-a intarit complet.

Acestia sunt doar cativa dintre factorii pe care i-ai putea lua in considerare atunci cand alegi un gel cu uscare rapida sau autonivelant pentru unghiile tale naturale. Bineinteles, ceea ce este cel mai bun pentru tine va depinde de nevoile si preferintele tale specifice! De asemenea, este foarte important sa va asigurati mereu ca optati pentru produsele din aceasta categorie, iar un gel de unghii fsm 18 ofera avantaje multiple.

0 Shares
You May Also Like