Aplicatii pentru telefon utile, pe care le poti folosi in fiecare zi

Aplicatii pentru telefon utile, pe care le poti folosi in fiecare zi

0 Shares
0
0
0

Pentru ca stim cat de importante sunt aplicatiile care chiar te ajuta, iti oferim un top al celor mai utile. Tine cont de faptul ca atunci cand folosesti telefonul intens exista posibilitatea de a-l scapa din mana si in cazul in care ecranul se sparge, ai solutii de la inlocuire display iPhone X.

Prizmo:

Aceasta aplicatie va permite sa scanati cu usurinta un document cu smartphone-ul vostru si apoi sa salvati o copie a paginii in format PDF, JPEG sau PNG. O aplicatie uimitor de precisa, compatibila si cu iCloud. Aplicatia este disponibila pe iPhone si iPad.

Instamail:

Daca v-ati gasit vreodata in situatia in care aveti prea multe fotografii pentru e-mail, ar trebui sa va placa aceasta aplicatie. De fapt, Instamail va permite sa atasati cate fotografii doriti la un e-mail sau chiar prin SMS, fara nicio restrictie. Aplicatia functioneaza si cu videoclipuri. Aplicatia este disponibila pe iPhone si iPad

MyShopi:

Sunteti interesat de cuponare? Cu MyShopi, va asigurati ca faceti economii mari in fiecare saptamana datorita promotiilor exclusive in toate magazinele din tara. Usor de utilizat, aplicatia va permite, de asemenea, sa creati liste de cumparaturi personalizate. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad, Windows Phone si Android (gratuit).

NextBus:

Aplicatia NextBus va permite sa consultati liniile de autobuz si sa verificati timpul de asteptare inainte de trecerea urmatorului autobuz.. Aplicatia este disponibila pe iPhone si Android (gratuit).

Feedly:

Unul dintre cei mai buni agregatori de fluxuri RSS de pe piata: consolidati toate sursele de stiri preferate intr-o singura aplicatie, astfel incat sa puteti ramane la curent in doar cateva minute. Cu o interfata curata si intuitiva, aplicatia a castigat deja peste cateva milioane de utilizatori. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad si Android (gratuit).

 Livescore:

Sportul este pasiunea ta? Livescore este o aplicatie care va permite sa cunoasteti cele mai recente rezultate ale echipelor preferate din cinci discipline principale: fotbal, tenis, cricket, baschet si hochei. Indispensabil pentru pasionatii de sport. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad, Android si Windows Phone (gratuit).

 Yahoo Weather:

In plus fata de furnizarea de informatii meteo detaliate si prognoze pentru multe orase, inclusiv harti interactive (radar, satelit, temperaturi, vanturi) si orele de rasarit si apus, aceasta aplicatie se remarca mai presus de toate pentru interfata sa moderna si netrecuta. Vizual foarte reusit, Yahoo Weather ofera o alternativa interesanta la aplicatia nativa iOS. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad si Android (gratuit).

Facebook:

Cu aproape 2 miliarde de utilizatori, Facebook ramane cea mai populara retea sociala din lume. Aplicatia sa mobila pentru smartphone si tableta va permite sa ramaneti in contact cu prietenii in orice moment al zilei si sa impartasiti evenimentele semnificative din viata voastra prin diferite stari, fotografii sau clipuri. Marea majoritate a functiilor disponibile pe web sunt disponibile si in aplicatie. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad, Android, Windows Phone si BlackBerry (gratuit).

Snapchat:

O aplicatie de mesagerie cu o interfata simpla de lucru care permite trimiterea fotografiilor, videoclipurilor si desenelor catre unul sau mai multe contacte. Ei pot vizualiza continutul timp de maximum 10 secunde. Odata citite, mesajele sunt sterse. Ceea ce partajati prin intermediul aplicatiei nu este salvat. Acesta este instrumentul perfect pe care il puteti utiliza daca nu sunteti inclinati sa postati acest tip de continut pe alte retele sociale sau chiar prin e-mail. Aplicatia este disponibila pe iPhone si Android (gratuit).

 

0 Shares
You May Also Like