anvelope-contentinental-iarna
Anvelope Continental de iarna

Anvelope Continental pentru iarna

0 Shares
0
0
0

anvelope-contentinental-iarnaNoile anvelope Continental pentru autoturisme ating standarde performante de siguranta pe parcursul intregului anotimp de iarna .

Este foarte important sa aveti in vedere ,in momentul alegerii anvelopelor potrivite pentru autoturismul dumneavoastra , urmatoarele aspecte: viteza maxima de rulare a masinii , indicatiile producatorului privind anvelopele si jantele si nu in ultimul rand cadrul legal .

ContiWinterContact™ TS 850 – special destinata autoturismelor din clasele medii si mici. Este o anvelopa economica , ecologica , la fabricarea careia s-au utilizat materiale de cea mai inalta calitate.

Autoturismele echipate cu acest model de anvelope au o aderenta mare in conditii de iarna , distanta de franare mult redusa in conditiile rularii pe suprafete umede , rezistenta si randament la cele mai inalte standarde.

ContiWinterContact™ TS 830 P – special creata pentru masinile performante. Printre principalele avantaje oferite de acesta se numara :
  • Forta mare de franare in conditii de carosabil acoperit cu gheata si zapada. Aceste anvelope sunt dotate cu numeroase blocuri rigide in partea centrala si un numar mare de striatii pentru otimizarea franarii.
  • Capacitate sporita de tractiune in conditii de zapada datorita prezentei blocurilor rigide si a nervurilor .
  • Potential kilometric ridicat . Blocurile rigide proportionat pozitionate si presiunea impartita uniform pe suprafata de contact cu carosabilul fac ca procesul de deteriorare sa fie unul extrem de lent.

ContiWinterContact™TS 830 P prezinta urmatoarele caracteristici tehnice : trei indici de viteza ( H/V/W ) diametrul cauciucului intre 16″ si 18″ , latimea rotii intre 205 si 245 fiind disponibila in serii de la 40 la 60.

ContiWinterContact™ TS 830 – asigura rezultate incredibile la franare pe carosabil acoperit de apa , gheata si zapada datorita unui numar sporit de blocuri , prezente in structura anvelopei , si unei serii de nervuri aderente .
Aceasta anvelopa este special fabricata sa relationeze in cele mai bune conditii cu noile sisteme electronice de control al stabilitatii ( ESC ) in vederea mentinerii unei bune stabilitati a autovehiculului .
Caracteristici tehnice :
  • indici de viteza : T/H/V ;
  • 15″-16″ diametru ;
  • latime : 185-215 ;
  • serii de la 55 la 65.

ContiWinterContact™TS 810 Sport – este anvelopa special gandita pentru clasa medie si de lux.
Asigura performante incredibile pe tot parcursul anotimpului rece , o manevrabilitate deosebita si franare excelenta pe carosabil uscat si rezistenta la aquaplanare. Blocurile rigide asigura in timpul virajelor o stabilitate deosebita iar banda de rulare reuseste sa atinga cea mai mica distanta de franare pe carosabil uscat

A fost recompensata cu calificativul ” foarte recomandata ” de doua dintre cele mai importante reviste de profil , Sport Auto si PowerCar.

ContiWinterContactTS 810 – recomandata pentru masinile din clasele medii si cele de lux. Tehnologiile de fabricatie de ultima generatie realizeaza un interior foarte rezistent cu muchii taioase si striatii late pe partea inferioara.

Aceste anvelope ce realizeaza o tractiune buna in conditii meteo nefavorabile. Ofera confort , rezistenta si franare performanta in conditii de zapada si gheata .

Una dintre cele mai importante distinctii primite de acest model de anvelope este “vorBILDlich exemplara” , acordata de celebra revista germana “AutoBild” .

ContiWinterContact TM TS 800 – special fabricata pentru autoturismele din clasa compacta, adapatabile tuturor conditiilor meteo , de la carosabil uscat la carosabil acoperit de gheata.

Aceste anvelope realizeaza o serie de rezultate exceptionale , dintre care cele mai apreciabile sunt :

  • asigura cele mai importante functii ale unei anvelope : STABILITATE si ADERENTA in viraje ;
  • aparare contra aquaplanarii.

Au primit calificativul “foarte recomandate ” in urma testului “ADAC – anvelope de iarna “.

0 Shares
You May Also Like