Alegerea celor mai bune foarfece pentru cuticule: TOP 5 argumente pro

Alegerea celor mai bune foarfece pentru cuticule: TOP 5 argumente pro

0 Shares
0
0
0

Fiecare set de manichiura contine un set de foarfece. Acest instrument este utilizat nu numai pentru o manichiurista profesionista, ci si pentru o tanara obisnuita, care monitorizeaza cu atentie starea unghiilor. Foarfecele joaca aproape un rol cheie intr-o manichiura frumoasa, astfel incat calitatea lor depinde de rezultatul muncii depuse.

Mai jos este un clasament al celor mai bune foarfece pentru cuticule, dintre care poti alege optiunea perfecta pentru tine.

TOP 5 cele mai bune foarfece pentru cuticule

Aceasta clasare s-a bazat pe recenziile clientilor si pe caracteristicile fiecarui instrument. In cel mai bun TOP include urmatoarele produse:

ZINGER

Unealta profesionala de la cunoscutul ZINGER, forfecuta de cuticule detine o tehnologie dovedita pe piata mondiala. Datorita utilizarii otelului cu nichel si a metodelor speciale de tratare a acestuia, foarfecele au o marja mare de siguranta si nu sunt supuse coroziunii, ceea ce este un factor important in mentinerea igienei. Lamele curbe stabile, bine conturate sunt pentru a indeparta cuticulele.

Yoko

Toate instrumentele prezentate de aceasta marca sunt fabricate dintr-un aliaj din otel japonez de inalta rezistenta 53 HRC. Modelarea si ascutirea lamelor este realizata manual de artisti profesionisti. Toate foarfecele fac parte dintr-o procedura obligatorie de control al calitatii in conformitate cu prevederile standardelor. Aceasta foarfeca este potrivita pentru persoanele cu pielea subtire.

Ca si avantaj, in primul rand, pretul este destul de democratic si, in al doilea rand, este confortabila de tinut, suprafata antiderapanta, iar in al treilea rand, taie cuticula de prima data, fara a provoca deteriorarea degetelor.

Mertz

Aceasta pereche profesionala de forfecute pentru unghii sunt curbate, realizate din otel inoxidabil de inalta calitate. Datorita lamelor puternice, indepartezi fara grija cuticula fara a deteriora pielea. Foarfecele sunt dotate cu lamele care converg perfect si ascutite manual cu ajutorul a mii de profesionisti.

Modelul poate fi supus tuturor tipurilor de dezinfectare si sterilizare. Lamele sunt foarte subtiri si ascutite, astfel incat sa poata indeparta usor pielea cu degetele si pielea subtire si capilare vizibile.

Silver Star

Foarfecele sunt fabricate din otel de inalta calitate, au un mecanism de reglare a forfecutei. Un astfel de model ar fi cel mai bun pentru taierea laturii si lustruirii, datorita designului mai puternic al cadrului si al lamei drepte. Se pot reascuti daca este necesar. Acest design are un cadru intarit si o lama dreapta cu o lungime de 22 mm. Acest lucru faciliteaza indepartarea cuticulelor dure si chiar a unghiilor.

Staleks

Aceasta forfecuta profesionala pentru cuticule este dedicata exciziei pielii si cuticulelor. Ingusta, ascutita, cu o tehnologie speciala, nu trage, si nu taie in mod clar pielea din jurul unghiei. Suprafata pe spate este lustruita si ofera netezime si miscare usoara, mentinand in acelasi timp un timp de taiere lung.

Manerele foarte lungi iti permit sa imbunatatesti vizibilitatea atunci cand sunt utilizate. Tratamentul termic in cuptoarele cu vid asigura o durabilitate ridicata a instrumentului ascutit manual.

Instrumentul este fabricat din otel inoxidabil, care este utilizat in productia de instrumente chirurgicale. Calitatea indeplineste toate standardele de igiena si eficienta.

0 Shares
You May Also Like