5 Semne că ești gata să devii proprietar de piscină

0 Shares
0
0
0

Este momentul potrivit să construiesc o piscină? Oare chiar am nevoie de așa ceva?

Sunt mulți oameni care nu reușesc să se convingă ca au nevoie de o piscină și se gândesc foarte mult până iau o decizie în legătură cu acest lucru. În ultimă instanță, totul se rezumă la întrebarea dacă bucuriile aduse de o piscină compensează costurile și angajamentele din viitor. Desigur, oamenii diferă în gândire și la modul în care consideră avantajele și dezavantajele deținerii unei piscine. În final, nu există un răspuns unic la această întrebare monumentală dacă construcția  unei piscine este o idee bună sau rea.

Dacă ești  în dubii cu privire la instalarea unei piscine în curtea din spate, cel mai bun sfat este să aștepți până când vei ajunge la o concluzie, fie ea pozitivă sau negativă.

Iată câteva semne care să te convingă că ai luat deja decizia în subconștient și că trebuie doar să o rostești cu voce tare și să te apuci de construcție:

1.Întotdeauna ți-ai dorit o piscină.

Evident, construcția unui bazin nu este un lucru pe care îl faci din capriciu. Cu toate acestea, mulți oameni decid să instaleze bazinele în curtea din spate și apoi regretă acest lucru mai târziu, când emoția inițială dispare. Dacă ți-ai dorit o piscină de ani buni- nu de câteva zile sau săptămâni – atunci să fii sigur că acesta este momentul să o construiești.

2.Plănuiești să rămâi în casa în care locuiești acum pentru multă vreme în viitor.

Construcția unei piscine poate crește valoarea unei case, dar nu echivalează cu prețul real al acesteia și în plus îți poate scădea aria de cumpărători, deoarece nu toată lumea dorește să se înhame la obligațiile care vin la pachet cu o piscină. Concluzia: dacă intenționezi să vinzi în curând, ar trebui să îți pui planurile de construcție a unei piscină în așteptare până la următoarea reședință.

3.Ești deja un pasionat al vieții în aer liber.

Dacă petreci deja mult timp relaxându-te în curtea din spate, ai mai multe șanse să profiți de toate beneficiile unei piscine. De ce? Pentru că o piscină nu va fi doar un loc pentru înot, ci un fundal pentru toate activitățile tale în aer liber.

4.Știi cât timp poți menține un bazin funcțional în zona unde locuiești.

Pentru a decide dacă un bazin merită să răsară în curtea din spatele casei tale , trebuie să știi cât de mult îl poți folosi pe perioada unui an.

5.Ești pregătit să îți „pierzi” curtea pentru câteva săptămâni (sau luni).

Aceasta este o situație cu care te confrunți în special la piscine din beton, deoarece piscinele din vinil și fibră de sticlă pot fi instalate relativ rapid. Dar, indiferent de ce tip de piscină vorbim, îți va transforma curtea într-o adevărată zonă de construcție pentru o anumită perioadă de timp. Dacă acum nu este momentul potrivit pentru șantier în curtea din spate, îți recomand să mai aștepți.

Ascultă-ți intuiția și dă frâu liber dorințelor tale. Dacă acestea sunt menite să fie pentru tine, totul va decurge floare la ureche, iar dacă nu, vei primi suficiente semne care să te facă să înțelegi că nu ai luat decizia corectă!

0 Shares
You May Also Like