3 solutii super eficiente anti rozatoare

0 Shares
0
0
0

Nimic nu este mai deranjant, mai neplacut si mai stresat decat momentul in care constati ca rozatoarele ti-au patruns in locuinta. Esti constient de faptul ca acestia vor produce o multime de pagube, se vor inmulti rapid si totodata iti vor infecta locuinta, reprezentand o adevarata amenintare pentru intreaga ta familie.

De aceea, sfatul nostru este sa apelezi imediat la cele mai eficiente metode anti rozatoare astfel incat sa scapi de soareci in cel mai scurt timp posibil. Iar daca te intrebi care sunt cele mai eficiente solutii cu care poti scapa de rozatoare, atunci ai ajuns la locul potrivit!

Ti le prezentam si tie in randurile urmatoare, asa ca nu iti mai ramane decat sa le incluzi in procesul de combatere a daunatorilor pe care l-ai inceput, cu siguranta, cu o curatenie generala in intreaga locuinta!

Aparate cu ultrasunete – eficienta maxima!

Nu trebuie sa incepi combaterea rozatoarelor cu alta metoda in afara de utilizarea unui dispozitiv cu ultrasunete. Aceste aparate au aparut de ceva ani si in Romania, iar in tot acest timp au castigat toata aprecierea celor care le-au incercat. Iar asta deoarece i-au ajutat sa scape de daunatori fara batai de cap, ceea ce cu siguranta este minunat!

Cum reusesc aceste dispozitive sa alunge soarecii, sobolanii, rozatoarele si alte categorii de daunatori?

Aparatele cu ultrasunete folosesc sunete la inalte frecvente astfel incat sa fie percepute doar de catre daunatori. Prin urmare, este o metoda care nu implica pericole, singurul efect fiind acela de alungare a soarecilor si rozatoarelor din locuinta.

Dispozitivele acestea au nevoie insa de cateva zile de functionare continua pentru a putea sa rezolve in totalitate problema daunatorilor.

Important este faptul ca nu necesita interventia utilizatorului, asa ca poate fi considerata o metoda de combatere a rozatoarelor foarte comoda si sigura totodata!

Capcanele mecanice

Atata timp cat nu ai animale de companie, copii sau pur si simplu soarecii sunt prezenti intr-o magazine unde acestia nu au acces, ai putea folosi si capcanele mecanice. Desi sunt cele mai vechi solutii anti rozatoare, capcanele mecanice ofera rezultate chiar si in vremurile actuale.

Totusi, rezultatele sunt la o scara mica, insa daca nu doresti sa faci o investitie mare si totodata nu ai de eliminat foarte multe rozatoare, capcanele mecanice ti-ar putea oferi rezultatele dorite.

Sunt ieftine si totodata usor de folosit, asa ca ai putea avea in vedere folosirea capcanelor mecanice atata timp cat te incadrezi in conditiile enumerate mai sus.

Otrava si solutiile repelente

Iar a 3-a solutie pe care ti-o recomandam este otrava si solutiile repelente. Usor de gasit in majoritatea magazinelor de profil si nu numai, acestea au la randul lor o eficienta suficient de satisfacatoare, astfel incat sa poata fi inclusa in lista acestor recomandari.

Totusi, prezinta si anumite dezavantaje. Mai exact, necesita foarte multa atentie astfel incat copiii sau animalele de companie sa nu aiba acces la ea si totodata soarecii vor muri in locuri greu accesibile, asa ca este foarte probabil ca la un moment dat sa apara mirosuri foarte neplacute.

Acestea fiind spuse, iti recomandam sa verifici oferta de pe PestRepeller.ro pentru a folosi cele mai eficiente solutii anti rozatoare!

0 Shares
You May Also Like