muntii-rhodope
muntii rhodopi bulgaria

Vacanta la ski in Muntii Rhodope Bulgaria

0 Shares
0
0
0

muntii-rhodopeCu siguranta regiunea muntilor Rhodope sunt un loc magic. Muntii Rhodope are propria istorie si misticism, aceasta zona stancoasa din sejur Bulgaria este fiind distincta.

Natura si-a dezlantuit puterea sa creativa asupra acestei zone. Oameni ce locuiesc in aceasta zona sunt bine primitori si buni, nealterati si neafectati de viata de oras. Totul este natural si real in aceasta zona: mancarea, natura, altitudinea.

Vizitatori pot practica cateva tipuri de turism in aceasta zona unde se pot gasi un mediu rural placut, pesteri de explorat si ecoturism. O mare parte din experienta globala este conectata de mancarurile traditionale locale care nu se mai gasesc in alta zona din Bulgaria.

Daca doriti sa vizitati munti Rhodope aruncati o privire pe site-urile care ofera cazare in satele, oraselele din zona. Daca doriti sa aveti parte de o experienta completa alegeti sa va cazati intr-o casa privata.

Dimineata veti auzi sunetul pasarilor, puteti gusta la mic dejun produse proaspete de casa cum ar fi iaurt, lapte, branza. Puteti gasi in regiune satele Arda, Gorna Arda, Trigrad si Yagodina, aici puteti face plimbari si drumetii.

Trebuie sa vizitati Rodhope de vest unde se afla aceste sate, in special cand mergeti in vacanta ski iarna.Cativa localnici au inceput sa dezvolte zona rurala si optiunile turistice. Puteti invata sa mergeti cu calul sau sa explorati pesterile din zona.

Daca reusiti sa gasiti un ghid experimentat pregatiti-va pentru o lunga plimbare si camping intre munti. Satele din Rhodope de vest sunt pitoresti si merita vizitate.

Toti localnicii sunt foarte primitori si buni. Majoritatea satelor au populatie mixta, insa oamenii nu au auzit de diferitele etnii sau politica. Ei celebreaza impreuna sarbatorile crestine si musulmane. O vizita in aceste sate va va readuce speranta in bunatatea umana. Muntii Rhodope mai sunt cunoscuti si pentru natura superba ce iti ia rasuflarea.

PesteraYagodinska ascunde in interiorul sau formatiuni masive. Cheile Buynovsko si Tigrad sunt demonstratii de natura in cea mai magnifica forma. Pesterile imense fac ca omul sa se simna mic in comparatie cu dimensiunile muntilor.

0 Shares
You May Also Like