Unde iti lasi masina atunci cand pleci in vacanta

Unde iti lasi masina atunci cand pleci in vacanta?

0 Shares
0
0
0

Dupa un an de zile greu si incarcat, in care ai avut o multime de probleme de rezolvat la locul de munca, in mod evident iti doresti sa pleci intr-o vacanta binemeritata, pentru a uita de griji si de probleme, si pentru a te relaxa cat mai mult posibil, inainte de a te intoarce la rutina zilnica.

Ei bine, in functie de destinatia aleasa, iti poti alege mijlocul de transport cu care sa pleci in vacanta, asa ca poti alege de exemplu sa mergi in vacanta cu autocarul, iar in aceste conditii iti poti lasa acasa masina in garaj, sau in parcarea din fata blocului.

Poti alege sa mergi chiar si cu masina personala in vacanta, iar astfel vei porni cand vei dori, si vei opri absolut de cate ori iti vei dori, pe cand autocarul opreste doar in diferite benzinarii pentru a alimenta, sau pentru pauzele odata la 4 ore ale soferilor.

Cel mai avantajos mijloc de transport este fara indoiala avionul, asa ca ai putea sa te gandesti din ce in ce mai serios sa pleci in vacanta cu avionul, indiferent ca alegi o destinatie in strainatate, sau ca alegi sa pleci de exemplu la mare, la noi in tara.

In acest caz, ai putea calatori cu avionul pe ruta Bucurest – Constanta, iar astfel vei ajunge intr-un scurt timp la destinatie, fara a mai evita blocajele in trafic si coloanele de masini.

Ei bine, in acest caz, va trebui sa te deplasezi de acasa si pana la aeroport cu masina ta personala, insa de aici incep gandurile.

Mai mult ca sigur te vei gandi ca nu vei avea ce sa faci cu masina si unde sa o lasi, atata timp cat vei fi plecat in calatorie.

Acest lucru nu ar trebui sa reprezinte o problema, pentru ca vei putea sa gasesti un loc de parcare fara probleme in parcarea aeroportului Otopeni, asa ca iti va fi simplu si usor sa iti cobori bagajul si sa intrii in incinta aeroportului.

Va trebui doar sa achiti taxa in schimbul tichetului de parcare, iar o asemenea taxa difera in functie de perioada in care autoturismul tau va fi parcat in respectiva parcare.

Vei avea posibilitatea sa optezi pentru un tichet de parcare pe termen lung, daca vei sta mai multe zile in vacanta, iar atunci masina ta va putea sta fara probleme in parcarea respectiva.

In cazul in care insa, vei pleca intr-o scurta calatorie de afaceri, vei putea opta pentru un tichet de parcare pentru o zi, iar atunci pretul tichetului va fi mult mai mic.

In conditiile in care prin absurd nu vei gasi un loc de parcare in parcarea aeroportului, cu siguranta vei gasi o parcare in Otopeni, in apropierea aeroportului, iar astfel vei ajunge la timp la aeroport.

Chiar si daca iti vei lasa masina intr-o astfel de parcare, nu va trebui sa iti faci griji, pentru ca parcarea va fi monitorizata video, iar in interiorul parcarii vor fi agenti de paza care vor supraveghea masinile.

0 Shares
You May Also Like