Sisteme de navigatie pentru autoturismul tau

0 Shares
0
0
0

Navigatiile auto reprezinta o modalitate prin care soferul are parte de un asistent. Chiar daca stie drumul pe care urmeaza sa il parcurga, este mai eficient sa beneficieze de cateva sfaturi utile. Se pot intampla o multime de lucruri pe drum de care soferul nu poate fi informat, doar prin intermediul GPS-ului. Pentru a avea parte de aceste avantaje, comanda online sisteme de navigatie pentru autoturismul tau!

Instalarea navigatiilor se poate face si pentru masinile care nu dispun de una. Modelul lor se alege in functie de marca si modelul masinii tale, astfel incat sa se potriveasca perfect. Online, pe navigatiiandroid.ro ai la dispozitie numeroase modele de navigatii universale si Android pentru autoturismul tau. Se pot comanda si accesorii pentru navigatii, iar pentru orice navigatie comandata vei primi cadou o camera de marsarier.

Fiecare navigatie vine alaturi de accesoriile necesare instalarii. In pachet se regasesc toate cablurile auxiliare si utile pentru montaj. Navigatiile se pot monta foarte usor si rapid, pentru a te bucura de ele cat mai repede. In functie de ce alegi, acestea se pot conecta cu usurinta la telefonul tau, permitandu-ti sa faci aceleasi actiuni ca si pe smartphone.

Daca vrei sa optezi pentru o navigatie si nu stii pe care sa o alegi, intra pe site-ul navigatiiandoid.ro si descopera ofert! Dupa ce ai selectat marca si modelul masinii tale, poti alege din mai multe variante de navigatii. Cele Android iti permit mai multe functii si se potrivesc oricarei marci de masini disponibile pe prima pagina.

Desi sistemul lor de operare este Android, navigatiile se pot conecta la telefonul tau prin functie de MirrorLink sau Bluetooth. Asadar, smartphone-ul tau nu trebuie sa aiba acelasi sistem de operare. Comanda online sisteme de navigatie pentru autoturismul tau si descopera numeroasele avantaje!

Functiile de care poti beneficia sunt in numar mare. Pe scurt, tot ceea ce faci pe telefon poti face pe navigatie. Ochii si mainile sunt tintite la drum si pe volan, fara sa mai fie necesar sa atingi telefonul. Cu doar cateva atingeri pe ecranul navigatiei vei putea prelua si initia apeluri fara probleme. In timp ce esti atent in permanenta la drum, vei scapa si de amenzile mari pentru utilizarea telefonului.

Foloseste navigatia auto montata recent ca pe una existenta din fabricatie

Nu este nicio diferenta intre navigatiile care sunt deja montate pe masini cu cele montate ulterior. Ele se pot utiliza in acelasi mod, oferind aceleasi avantaje. Fiecare dintre ele dispune de GPS, iar cele Android sunt si mai eficiente. Cele de pe site-ul navigatiiandroid.ro dispun de acest sistem de operare, care poate fi utilizat in peste 60 de limbi. In acest numar este inclusa si limba romana, pentru o utilizare si mai facila.

Pe langa clasicul GPS, navigatiile iti ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata in timp ce il folosesti – prin functia Dual Zone. Vocile se vor suprapune intr-un mod in care sa intelegi perfect atat versurile din piese, cat si indicatiile GPS-ului.

0 Shares
You May Also Like