Republica-Dominicana-plaje-fine-nisip-alb-si-apa-turcoaz
Republica Dominicana – plaje fine, nisip alb si apa turcoaz

Republica Dominicana – plaje fine, nisip alb si apa turcoaz

0 Shares
0
0
0

Republica-Dominicana-plaje-fine-nisip-alb-si-apa-turcoazFiind cunoscuta ca o destinatie exotica all inclusive, Republica Dominicana are multe de oferit fie ca iti doresti o vacanta cu familia, o vacanta romantica in cuplu, sau o calatorie plina de aventuri.

Cand vei cauta oferte pentru Republica Dominicana acestea iti vor promite o vacanta de lux, privelisti care iti taie rasuflarea si plaje minunate.

Pentru a vizita aceasta destinatie extraordinara trebuie sa stii ca exista mai multe sezoane turistice, insa cele mai bune luni pentru a vizita insula sunt noiembrie si februarie.

Daca ti-ai propus o vacanta in Republica Dominicana trebuie sa stii care sunt principalele atractii care merita vizitate, sa cunosti specificul acestei destinatii.

?    Punta Cana – este fara indoiala cea mai frumoasa parte din Republica Dominicana. De asemenea, este locul unde luxul si statiunile all-inclusive sunt la ele acasa. Situat in partea de est a insulei, este centrul turistic al insulei. Aici vei gasi un parc acvatic, cluburi de noapte si restaurante.

?    Coasta de nord –  este locul ideal pentru cei dornici de aventura. Aceasta zona este cunoscuta pentru drumetii, sporturi acvatice dar si plaje cu nisip extraordinar de fin. Pe langa statiunile all inclusive, truistii pot alege pentru cazare case de oaspeti si hoteluri mai mici. Aceasta parte a insulei este cautata in special de tinerii doritori de sporturi extreme: canoe sau trasee montane pentru biciclisti. In plus, este considerat unul din cele mai bune locuri din lume pentru surferi. Aici este locul potrivit pentru scufundari si snorkeling. Tot pe aceasta coasta vei gasi cea mai frumoasa plaja cu nisip alb, cu mare limpede, turcoaz.

?    Santo Domingo – este capitala sofisticata, locul principal al culturii Republicii Dominicane. Este un oras vibrant cu muzee, opera si balet si o selectie variata de restaurante.

Despre acest oras se spune ca este cel mai vechi oras din Lumea Noua. Cu o istorie atat de indelungata, vei gasi o multime de lucruri de facut in capitala Republicii Dominicane.

Principalele atractii sunt plimbarea pe malul Marii Caraibilor, muzeele, gradina botanica, acvariul national, parcurile si zona coloniala.

O vacanta intr-o destinatie departe de casa inseamna sa descoperi cultura tarii respective si prin diversitatea gastronomica, astfel, servitul mesei in restaurantele traditionale este obligatorie.

Republica Dominicana nu inseamna doar statiuni luxoase. In interiorul insulei vei gasi un peisaj muntos, plin cu trasee montane, cascade si rauri curate.

Santiago este principala zona urbana, si dintr-o comunitate agricola a devenit o destinatie urbana. In jurul orasului vei vedea ferme intregi de tutun, si vei putea admira cel mai inalt munte din Caraibe, Pico Dante.

Republica Dominicana este o destinatie de vis care are sa iti ofere o multime de atractii. Inainte de a cauta oferte pentru Republica Dominicana, informeaza-te care este cel mai bun sezon pentru o vacanta, incearca sa afli cat mai multe, iar odata ce ai ajuns acolo incearca sa te bucuri cat mai mult de concediu.

O astfel de destinatie are atat de multe de oferit. Nu te rezuma doar la plaja, exploreaza, si vei pleca de acolo extrem de multumit.

0 Shares
You May Also Like