Turismul autohton in Republica Moldova

Organizeaza-ti o mini-vacanta in luna august si descopera locurile pitoresti din Republica Moldova

0 Shares
0
0
0

Vara deja e pe sfarsite. Iata de ce, o minivacanta prin locurile autentice din tara noastra este o alegere superba.  Republica Moldova- atat de mica si cu toate acestea, atat de diversa; atat de cunoscuta si, totodata,  atat de necunoscuta.

Nu e paradoxala situatia, pentru ca noi, fiind cetateni ai Moldovei, in mare parte ne cunoastem foarte putin tara natala. Iti oferim in continuare o lista de tururi si excursii, care sunt puse la dispozitie de catre agentiile de turism sau hotelurile din Republica Moldova, care iti vor trezi curiozitatea de a cunoaste mai multe despre tara noastra.

Petrece-ti ultimele zile din vara redescoperind autenticitatea vinului si locurilor autohtone impreuna cu hotelul Berds.

Noua oferta propusa de hotelul Berd’s include pe langa cazare, dejun, proceduri SPA si o excursie la una din cele 4 vinarii exclusive ce au dus faima tarii noastre. Vinariile incluse in oferta sunt cele mai cotate la moment in Europa de Est: Milestii Mici, Cricova, Castelul Mimi si vinaria Asconi.

Aveti sansa nu doar sa cutreierati prin galeriile subterane si sa va bucurati ochiul cu arhitectura exceptionala, dar si sa degustati din sorturile de vin care au castigat medalii de aur al concursuri internationale. Nu rata ocazia sa va creati o aventura plina de impresii noi, relaxare si degustari si excursii autentice.

În august este organizata o excursie cu traseul Chateau Curchi- Vartely- Orheiul Vechi

In cadrul excursiei veti avea ocazia sa combinati turismul religios cu cel vitivinicol, deoarece include vizitarea atat a manastirilor, cat si a vinariilor din Republica Moldova. Obiectivele vizitate sunt urmatoarele: Vinaria- Chateau Vartely, Complexul Monarhal Curchi, Muzeul Arheologic, Muzeul Etnografic ”Casa satului”, Manastirea Rupestra, Crucea dorintei, Biserica Nasterea Domnului, Baile turcesti cat si alte pensiuni angro-turistice.

Ia parte de un tur al faimosului conac Manuc-Bei, in Hancesti

Conacul lui Manuc Bei reprezinta una dintre perlele arhitecturii moldovenesti din secolul al XIX-lea, fiind o resedinta luxoasa, cu o livada de iarna, o piscina cu acoperis, cu iesiri subterane, frumoase havuzuri si un lac mic, galeriile din sticla legau constructiile adiacente cu palatul.

Excursia, de asemenea, include si peripetii pentru iubitorii de animale exotice. Astfel, strutii vor deveni atractia tuturor, pentru ca dupa vizitarea conacului, ferma de struti din Bardar va fi urmatoarea oprire.

Turismul autohton in Republica Moldova ia amploare. Astfel, tot mai multe atractii turistice sunt descoperite si exploatate. Iata de ce, vara aceasta nu rata sansa de a-ti cunoaste tara mai bine. Si nu uita, e mai usor sa descoperi Moldova cu ajutor.

0 Shares
You May Also Like