mirabilandia

Mirabilandia-Ravenna/Italia

0 Shares
0
0
0
mirabilandiaMirabilandia este cel mai mare parc de distractii din Italia.

Traiasca distractia! Cu acest slogan cel mai popular si cel mai mare parc din Ravenne îsi atrage vizitatorii. Aici veti trai emotii puternice pe 85 de hectare iar daca reveniti a doua zi e pe gratis.
Mirabilandia este unul din cele mai mari si mai celebre parcuri de distractii din Italia. Se afla în apropiere de Ravenne . Mirabilandia vine în fiecare an cu atractii noi promitând distractie si relaxare pentru toata familia. Parcul va ofera 47 de atractii incredibile. În plus, în timpul zilei sunt organizate spectacole, showuri pentru toata familia, pentru a va taia respiratia, realizate de cascadori adevarati.
Atractia cea mai recenta este Raratonga . Este vorba de o calatorie pe o insula de corali polineziana la bordul unor ambarcatiuni mici înarmate cu tunuri de apa. Insula este plina de pericole pregatite sa faca aceasta calatorie extrem de palpitanta si de aventuroasa. Protagonistul insulei, un vulcan gigantic scuipa pietricele si lava.
Toate atractiile:

Mirabilandia este un parc plin de atractii pentru toata familia. Veti gasi aici atractii destinate celor mici si atractii care va vor taia rasuflarea , care va vor face sa traiti emotii puternice si care va vor da fiori precum:

Sierra tonante – foarte amuzanta, este cel mai mare montagne russe din lemn.

Columbia & Discovery – nu au pereche în Italia. Este vorba despre doua turnuri de 65m înaltime pe care veti trai emotia unei adevarate accelerari spatiale.

Eurowheel – nu este vorba de o simpla roata de unde se poate admira panorama ci despre cea mai înalta roata panoramica din lume, veti avea impresia ca va aflati într-un balon aerostatic. Aceasta atractie a intrat în Cartea Recordurilor.

Katun – atractie care reconstituie epoca Maya, printre ruine, statui si personaje sugestive, este vorba de coaster-ul inversat cel mai rapid si cel mai mare din Europa. Este vorba de un veritabil record sub marca Mirabilandia.

Rio Bravo – ati urcat vreodata la bordul unei barci pneumatice pentru a coborî de-a lungul unui fluviu, înfruntând valuri care va vor taia respiratia? Ei bine, Rio Bravo va va permite sa traiti fiorii unei aventuri pline de emotii. Rio Brava este prima atractie italiana care a oferit publicului un traseu de acest gen.
Niagara – un traseu pe apa cu o coborâre foarte rapida de 25metri si la final, o scufundare în apa.

Orasul cu fantome – evadare din orasul fantoma. Una din cele mai recente atractii din Mirabilandia , Orasul cu fantome va promite fiori care nu se vor termina. Un traseu pe cai ferate care va va înfricosa , în mijlocul bisericilor tenebroase, a cimitirelor abandonate si a personajelor înspaimântatoare de deasupra mormintelor.

mirabilandia1
Pretul biletului variaza intre 21 si 30 de euro, un “pass” pentru intreg sezonul este 78 de euro, iar suplimentul pentru Mirabilandia Beach este de 6 – 9 euro. Pentru biletele achizitionate on-line aveti o reducere de 10%.
Mirabilandia – spectacolul nu se termina niciodata.

Mirabilandia propune publicului sau în fiecare an spectacole numeroase. Pentru cei mici si pentru cei mari, cel mai frumos si distractiv parc din Italia va ofera showuri cu adevarat incredibile, realizate cu grija si cu profesionalism de o echipa de persoane de nivel international. Nu trebuie sa ratati spectacolul cascadorilor, „ Academia de politie” care se inspira din filmul american cu acelasi nume.

Mirabilandia — gratuitate a doua zi
Promotia incredibila numita „La Mirabilandia intrarea este gratuita a doua zi” este întotdeauna valabila.

Prima chestie oarecum curioasa, este ca la Mirabilandia biletul este valabil 2 zile consecutive. Adica platesti 28EUR/adult si 20 de copil si poti veni si a doua zi, cu conditia ca la plecare sa treci pe la un stand special destinat, pentru a ti se aplica o “bratara de recunoastere”.
Ce e de fapt Mirabilandia? Este un parc de distractii, poate mai putin tematic decat Disneylandul, insa e construit dupa acelasi calapod, cu mentiunea ca aici majoritatea atractiilor sunt cu apa: cascade, catapulte, tot felul de nebunii in care daca vrei sa te bucuri din plin de ele, trebuie sa-ti lasi deoparte atat hainele cu care te-ai imbracat, cat si “haina” ta de turist roman, si s-o imbraci pe cea de turist european, venit in Italia nu doar sa se emancipeze, ci sa se si distreze.
mirabilandia3Totusi, chiar si pentru cei ce nu-l pot lasa pe Gucci sau Armani la vestiare, Mirabilandia are solutii: pelerinele de ploaie contra unei sume de 2EURO (parca, nu mai tin minte exact).
Ar vrea parca sa zica: “N-aveti voi fitze in cap, cate solutii avem noi”, ce mai tura-vura, asa ceva nu se povesteste, se traieste. Asa ca daca v-ati facut planuri de Firenze, pastrati 1-2 zile pentru Mirabilandia in agenda dvs. incarcata, ca se merita.
Mirabilandia face parte din clasa obiectivelor turismului mileniului 3, cele de tip AAA (animatie, actiune, adrenalina). Credeti-ma, dupa ce ai stat un an de zile cu fundul pe scaun si ochii in calculator, nu mai ai chef de stat la cozi la muzee si admirat picturi pe care de altfel le stii pe de rost, pentru ca le-ai downloadat de pe net in timp ce-ti stabileai agenda de vacanta.
Vrei distractie, animatie, ceva sa te mai dezmorteasca, iar Mirabilandia este medicamentul care te vindeca, fie si temporar, de sedentarism.

0 Shares
You May Also Like