Iata primul Mercedes EQ disponibil la oferta in reprezentantele Auto Schunn

1 Shares
0
0
1

Motoarele electrice au deschis o nouă eră. Tehnologiile avansate, performanțele de top și autonomia bateriilor puternice au propulsat noile autoturisme electrice în topul preferințelor publicului.

Mercedes EQ este prima gamă de modele electrice de la Mercedes, care cuprinde modele înzestrate cu sisteme inteligente de asistență, inovații tehnice și o siguranță de neegalat. Dacă admiri mașinile puternice, conduse de forța eletrică și nu de combustibilul convențional, atunci poți alege autoturismul favorit din seria de mașini electrice lansate de Mercedes – EQA, EQB, EQS sau EQV.

Modelul Mercedes electric EQC este primul din această gamă pe care îl găsești acum în oferta Auto Schunn.  Impresionantul SUV din 2020 este disponibil  cu un rulaj de doar 3000 km. Făcând parte din categoria autovehiculelor rulate, este azi oferit la un preț de 77685 euro fără TVA, redus de la prețul de listă de 96.040 euro

Auto Schunn,  dealer auto și partener autorizat Mercedes-Benz, comercializează autoturisme Mercedes EQ în reprezentanțele sale deschise în Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara.

Puterea de 407 cp este rezultatul propulsiei electrice, datorate unei baterii cu o autonomie de până la 350-400km. Consumul  de curent este de până la 25 kWh/100 km , în condiții de zero emisii de CO2. Încărcarea bateriei nu mai este o dificultate, având la îndemână stațiile de îîncărcare inteligente de la EVBOX, sau chiar acasă, cu Mercedes-Benz Wallbox Home.

Noul Mercedes ECQ este dotat cu funcții specifice care încurajează conducerea predictivă, pentru o economie de energie considerabilă. Reducerea consumului de energie, pentru încurajarea autonomiei, este scopul de bază al asistenței ECO al noului model EQ.

Acesta realizează analiza modului de conducere, anticipând viteza de deplasare în coloană sau obstacolele care se apropie. Recomandările de comportare în trafic te ajută să eviți accidente și să conduci ponderat, potrivit condițiilor reale de pe șosele.

Pachetele opționale de asistență activă te ajută să parchezi, să afli condițiile de trafic și sugestii de nagivație, să comanzi instalațiile de climatizare, iluminare sau sunet folosind comenzi vocale.

Dotările AMG oferă un confort sporit, cu scaune încălzite, sistem multimedia MBUX, integrarea a comenzilor de la smartphone și aplicații Apple Car Play sau Android Auto. O călătorie cu noul Mercedes ECQ este o experiență sigură, un mod de a te deplasa comod și elegant, într-un ambient controlat chiar de tine. Realitatea augmentată îți facilitează setarea preferințelor, te ajută să îți sporești gradul de confort și să conduci în stil propriu o mașină cu performanțe ecologice uimitoare.

Noul EQC este o alegere excelentă dacă îți dorești un model electric de la Mercedes. Fiabilitatea și eleganța sunt completate de dotări suplimentare de excepție, care folosesc tehnologie de ultimă generație. Acum ai ocazia să achiziționezi un vehicul rulat, dar care este impecabil din punct de vedere tehnic și estetic.

Satisfacția alegerii unui model EQ este dublată de avantajul economic, pentru că acest model este la vânzare cu o reducere considerabilă. Performanțele noului ECQ sunt scoase în evidență de avantajele ecologice ale acestui model electric de excepție de la Mercedes.

1 Shares
You May Also Like