Destinatiile de vacanta preferate de cetatenii romani

Destinatiile de vacanta preferate de cetatenii romani

0 Shares
0
0
0

In fiecare an, o multime de cetateni romani aleg sa plece in vacanta la mare sau la munte la noi in tara. Acest lucru este cat se poate de firesc, pentru ca fiecare dintre noi avem nevoie de o vacanta, si fiecare isi doreste sa plece in vacanta cat mai aproape de casa.

Exista insa si o multime de cetateni romani care au vizitat an de an Romania, asa ca se gandesc sa plece in vacanta si in alte tari.

Una dintre tarile foarte apreciate de catre cetatenii romani este fara doar si poate Grecia, asa ca foarte multi romani aleg sa opteze pentru o oferta sejur Grecia, datorita preturilor avantajoase pe care le au vacantele in Grecia.

Cei care aleg sa viziteze aceasta tara, pot opta sa viziteze Atena, care este si capitala Greciei. In capitala Greciei, cetatenii romani pot sa viziteze o multime de obiective turistice, printre care Acropolele, Agora, Forumul Roman cu Tunul Vanturilor, Templul lui Zeus Olimpianul, Biblioteca lui Hadrian si Kerameikos.

Deasemenea, toti cei care intentioneaza sa viziteze Grecia, pot alege sa viziteze una dintre renumitele plaje grecesti. De exemplu, Plaja Balos din Insula Creta poate sa reprezinte o destinatie de vacanta ideala pentru cetatenii Romani, datorita nisipului care straluceste in roz si alb, dar si datorita apei care imbina nuante foarte stralucitoare de albastru si verde.

Plaja Porto Katsili, Lefkas poate sa reprezinte deasemena o alta destinatie minunata de vacanta pentru cetatenii romani. Plaja este situata la poalele unei stanci uriase care se transforma in portocaliu odata cu apusul soarelui. Aceasta plaja este considerata a fi si una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia.

Plaja Super Paradise, Mykonos este deasemenea o plaja care merita vizitata neaparat de catre cetatenii romani. Aceasta plaja este renumita datorita apei cristaline dar si datorita nisipului auriu.

Ei bine, dupa cum se poate observa pana acum, Grecia poate sa reprezinte o destinatie ideala de vacanta pentru foarte multi cetateni romani, insa exista si alte tari care merita vizitate.

Una dintre tarile spre care turistii romani ar trebui sa isi indrepte atentia este fara doar si poate Turcia, iar in momentul in care discutam despre Turcia ne referim fara doar si poate la Antalya.

Toti cei care isi doresc sa se bucure de o vacanta de neuitat in Antalya, pot cauta la una din agentiile de turism din orasul in care locuiesc, o oferta sejur Turcia, si cu siguranta vor gasi cea mai convenabila oferta pentru a vizita Antalya.

Mai mult ca sigur plajele din Antalya vor fi pe placul romanilor atat datorita peisajului, cat si datorita calitatii superioare a serviciilor oferite de catre turci.

Romanii care isi doresc sa viziteze aceasta tara au si posibilitatea de a vizita orasul Istanbul, care este si capitala economica a tarii. Acest oras este renumit in toata lumea datorita faptului ca este singurul oras din lume care se intinde pe doua continente.

Turistii mai si posibilitatea de a vizita diferite obiective turistice in Istanbul, acesta fiind un oras foarte vechi, care imbina mai multe stiluri arhitecturale.

0 Shares
You May Also Like