Despre-limite-si-cunoasterea-de-sine
Despre limite si cunoasterea de sine

Despre limite si cunoasterea de sine

0 Shares
0
0
0

Despre-limite-si-cunoasterea-de-sineEchipa Vertical Adventure are programe special create sa vina in sprijinul companiei tale. Sunt o serie de pasi pentru a alege varianta ideala unei intregi echipe, asa cum exista o serie de variante pentru a petrece un team building outdoor magnific.

Locatiile sunt diverse. Poti alege Valea Cernei sau Sibielul, Muntii Retezat sau Muntii Parang. Vorbim despre depasirea limitelor si o strategie de echipa. Vorbim despre explorare in afara zonei de confort si despre cunoasterea de sine.

Citisem undeva o zicala care spunea ca atata vreme cat te cunosti pe tine insuti, lumea intreaga iti apartine. Este important sa stii alaturi de cine anume ai petrecut ore intregi la birou, iar in afara zonei de confort de care aminteam mai sus, reusesti cu adevarat sa vezi care sunt limitele tale, ce anume te motiveaza si ce rol ai cu adevarat intr-o echipa.

S-ar putea chiar sa descoperi ca in job-ul pe care il faci nu este vorba despre tine, ci este vorba doar de o dorinta a ta, insa nu de misiunea pe care o ai pe acest pamant. Spatiul natural este de obicei un sprijin, cara vreme apropierea de natura creste vibratia personala si ne deconecteaza de la stresul cotidian.

Natura stie sa relaxeze, insa ne ajuta totodata sa lucram la capacitate maxima. Muschii sunt mai relaxati, iar mintea mai limpede. Nu exista limite in afara celor pe care tu insuti le pui. Exista dorinte si printre acestea intotdeauna primeaza cea de autodepasire. Fiecare dintre noi isi doreste lucruri minunate, zile senine si oameni alaturi de care sa ne dezvoltam frumos.

Invatand de la cei din jur crestem atat moral, cat si social. Si intotdeauna este de apreciat sa vedem partea buna din ceea ce ne inconjoara.

Colegul acela care poarta ochelari si este mereu serios, intr-un team building s-ar putea sa te uimeasca cu calitatile sale sportive, sa fie cel mai bun si impreuna ca castigati. Cum doar in echipa ideile vin mai repede, iar izbanda cu adevarat savuroasa. Te-ai gandit ce loc alegi pentru echipa ta?

0 Shares
You May Also Like