De ce sa mergi in Punta Cana pentru un sejur perfect?

De ce sa mergi in Punta Cana pentru un sejur perfect?

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautarea unui sejur Punta Cana pe site-urile agentiilor de turism si ale partenerilor acestora iti reocmandam sa intrii pe linkul anterior mentionat si vei gasi acolo cele mai interesante oferte de vacanta. Cu siguranta unul dintre pachetele oferite ti se va potrivi perfect.

Daca vrei o oferta care noua ni se pare foarte buna si avantajoasa pentru un sejur de vis in Punta Cana, click aici. In primul rand ar trebui sa retii faptul ca mergi intr-o zona recunoscuta pentru plajele perfecte, nisip auriu, plaje nesfarsite si linistite, unde curatenia este impecabila si personalul de la hotel este amabil si primitor, gata oricand sa te ajute.

Avand un climat tropical, Punta Cana reprezinta o destinatie superba care poate sa fie vizitata in toate perioadele anului iar temperatura medie anuala este de 27 de grade Celsius. Sezonul de varf se desfasoara intre lunile martie si ianuare. In ianuare si decembrie, pe perioada notpii temperatura poate ajunge pana la 22 grade Celsius in timp ce ziua ajunge pana la 30. Tot in perioada de iarna si primavara preturile sunt cele mai mari pentru ca in perioada Craciunului si Anului Nou aici sunt foarte multi turisti care incearca sa fuga de temperaturile scazute de acasa.

In lunile aprilie si mai, timpul este foarte frumos iar cerul este senin cu ploi scurte. In perioada aceasta temperaturile pot ajunge pana la 35 de grade. pentru ca nu suntem in plin sezon preturile coboara pana la 30 de procente comparativ cu sezonul de varf.

Sezonul uraganelor incepe intre iunie si tine pana in noiembrie iar cea mai intensa perioada este in septembrie si in august. Iti recomandam sa ai grija atunci cand te programezi in aceasta perioada pentur ca exista riscul de a avea vreme ploioasa si temperaturi care nu trec de 27 de grade. Mentionam insa in in ultimii ani aici nu au fost dezastre naturale inregistrate.

Punta Cana reprezinta o destinatie glamuroasa si exclusivista, situata undeva pe coasta de Est a Republicii Dominicane. Punta Cana este un loc perfect pentru toti turistii care venereaza soarele, pentru iubitorii de golfuri si pentru cei pasionati de sporturi nautice. De asemenea reprezinta destinatia perfecta pentru cei care isi doresc o vacanta de lux. Avand hoteluri de lux, restaurante elegante, Punta Cana este foarte des frecventata de turistii care au venituri mari.

In anul 1969 un investitor american a cumparat 50 km patrati de jungla si in doar cativa ani aici a aparut una din cele mai fitoase destinatii de vacanta, numita Punta Cana. Locatia este cunoscuta de toti turistii pentur plajele sale cu nisip fin, cu apa albastra si pentru centrele ultra moderne de SPA. Una din cele mai rapide moduri prin care poti ajunge in Punta Cana este avionul. In Romania inca nu avem curse directe insa exista zbouri cu escale in diverse mari orase ale UE cum ar fi Madrid, Bruxeelles sau Dusseldorf. Durata unei astfel de calatorii este undeva la 20 de ore. Daca vrei poti sa inoptezi intr-un alt oras din alta tara pentru a zbura de acolo.

0 Shares
You May Also Like