Cine produce masinile Genesis

Cine produce masinile Genesis?

0 Shares
0
0
0

Genesis este o marcă de automobile de lux, deținută de compania Hyundai Motor Group din Coreea de Sud. Compania a lansat primul model Genesis în 2008, ca un model premium de lux sub marca Hyundai. În 2015, Hyundai a decis să extindă marca Genesis ca o marcă independentă, în scopul de a concura cu alte marci de lux precum Mercedes-Benz, BMW și Lexus.

Genesis este cunoscut pentru modelele sale de lux, care oferă o combinație de performanță, tehnologie avansată și confort. Modelele Genesis incluse G80, GV80, G90, G70, GV70, G60 și GV60. Toate aceste modele oferă o experiență de conducere confortabilă și plăcută, cu caracteristici precum suspensii adaptabile, sisteme de sunet premium și sisteme de asistență a conductorului avansate.

Genesis se concentrează în mod special pe tehnologia și designul vehiculelor sale, cu modele care au un aspect elegant și sofisticat. Toate modelele Genesis sunt construite cu o atenție deosebită la detalii, precum și cu materiale de calitate superioară pentru a asigura o experiență de conducere premium.

În ceea ce privește tehnologia, Genesis a introdus o serie de caracteristici inovatoare pentru a îmbunătăți experiența de conducere. Acestea includ sisteme de asistență a conductorului precum frânarea automată de urgență, detectarea obiectelor în mișcare, asistența la menținerea benzii de rulare și asistența la parcare. De asemenea, Genesis oferă o aplicație mobilă pentru a permite proprietarilor să controleze diverse caracteristici ale vehiculului, precum încălzirea sau răcirea scaunelor, sau verificarea nivelului de combustibil.

Genesis este, de asemenea, cunoscut pentru serviciile sale de după-vânzare, care oferă proprietarilor servicii de întreținere și reparații de înaltă calitate. Compania oferă un program de garanție de 5 ani sau 60.000 de mile, precum și servicii de întreținere programate pentru a asigura că vehiculul rămâne în stare buna de functionare.

Cine sunt Hyundai Motor Group? Scurt istoric

Hyundai Motor Group este unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, cu sediul în Coreea de Sud. Compania a fost fondată în 1967 sub numele Hyundai Motor Company, și a devenit rapid unul dintre principalii producători de automobile din Coreea de Sud.

În anii 1970, Hyundai a început să exporte automobile în alte țări, iar în anii 1980 a început să construiască uzine în alte țări, cum ar fi SUA, India și Rusia, pentru a-și extinde prezența globală. În anii 1990, Hyundai a început să construiască modele premium sub marca Genesis și a început să se concentreze pe calitate și tehnologie avansată pentru a-și îmbunătăți imaginea de marcă și a concura cu alte marci de lux.

În anul 2000, Hyundai Motor Group a adăugat marca Kia Motors la portofoliul său, crescând astfel puterea sa globală. În prezent, Hyundai Motor Group este unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, cu modele vândute în peste 190 de țări și o cifră de afaceri anuală de peste 100 de miliarde de dolari. Compania se concentrează în continuare pe tehnologia și designul avansat, precum și pe servicii de înaltă calitate pentru clienții săi.

Care este cel mai performant model Genesis

Care este cel mai performant model Genesis?

Cel mai performant model Genesis este GV80. Acest model este un SUV de lux cu un motor V6 de 3.5 litri sau unul V8 de 5.0 litri, care oferă putere și performanță remarcabilă. GV80 este echipat cu o transmisie automată de 8 viteze și o suspensie adaptivă pentru o manevrabilitate excelentă.

GV80 este, de asemenea, echipat cu o serie de caracteristici avansate de siguranță și tehnologie, cum ar fi sistemul de asistență la conducere, senzorii de parcare, sistemul de frânare automată și sistemul de informare a șoferului. De asemenea, oferă și o serie de caracteristici de confort, cum ar fi scaunele încălzite și ventilate, sistemul audio premium și sistemul de climatizare cu control automat.

În concluzie, GV80 este cel mai performant model Genesis, oferind o combinație de putere, performanță, siguranță și confort, care este potrivit pentru clienții care doresc un SUV de lux cu un design elegant, un echipament de înaltă calitate și tehnologii avansate.

Cat costa masinile Genesis?

Prețul mașinilor Genesis variază în funcție de model, echipament și opțiuni. Prețurile de bază pentru modelele Genesis variază între aproximativ $38,000 pentru modelul G70 și $71,000 pentru modelul GV80.

Modelul G70 este un sedan sport de lux cu un preț de bază începând de la $38,000. Acest model este echipat cu un motor de 2.5 litri sau 3.3 litri, care oferă o putere excelentă și performanță sportivă.

Modelul G80 este un sedan premium cu un preț de bază începând de la $47,700. Acest model este echipat cu un motor V6 sau V8, care oferă o putere remarcabilă și o performanță excelentă.

Modelul GV80 este un SUV de lux cu un preț de bază începând de la $48,700. Acest model este echipat cu un motor V6 sau V8, care oferă putere și performanță remarcabilă.

Modelul G90 este un sedan premium cu un preț de bază începând de la $71,000. Acest model este echipat cu un motor V6 sau V8, care oferă o putere remarcabilă și o performanță excelentă.

Acestea sunt doar cateva exemple, prețurile pot varia in functie de configuratia specifica, opțiunile de echipare și locația geografică. Este important să consultați dealerul local Genesis pentru prețurile exacte și opțiunile disponibile pentru modelul dorit.

De unde putem cumpara masini Genesis in Romania?

În prezent, mașinile Genesis nu sunt disponibile pentru vânzare în România. Hyundai Motor Group, producătorul brandului Genesis, nu are încă un parteneriat sau o rețea de distribuție în România. Din păcate, nu se știe când sau dacă acest lucru se va schimba în viitor.

Recomand să verificați periodic situl web oficial Genesis sau să contactați direct reprezentanții brandului pentru informații actualizate privind disponibilitatea mașinilor Genesis în România.

0 Shares
You May Also Like