Ce isi doresc turistii sa viziteze in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca foarte multi romani aleg sa plece in vacanta prin diferite tari din Europa (si nu numai), exista multi straini care ne viziteaza tara, iar multi dintre acestia aleg sa petreaca mai multe zile in capitala.

Cei care sosesc in Bucuresti, cu siguranta cauta un loc de cazare mai intai de toate, iar apoi cauta o firma de inchirieri auto, pentru a-si inchiria o masina. Este firesc acest lucru, dat fiind faptul ca Bucurestiul are atat de multe locuri frumoase care merita vizitate, insa pentru turisti este dificil sa ajunga dintr-o parte in alta a Bucurestiului fara a avea o masina la dispozitie.

Tocmai din acest motiv, turistii care cauta cele mai atractive servicii de inchirieri auto, isi pot indrepta atentia spre Premier rent a car; de unde, in functie de posibilitatile financiare, isi pot alege masina perfecta pentru zilele petrecute in Bucuresti.

Cei care au o situatie financiara buna si care isi permit sa inchirieze masini luxoase, pot opta de exemplu pentru inchirierea unui Audi Q7 sau pentru inchirierea unui BMW X6. Fireste, aceste masini necesita costuri zilnice mai mari, insa confortul si dotarile masinilor merita toti banii.

Cei care intentioneaza sa aleaga o masina mica, de oras, pot inchiria un model Ford Focus sau un model Ford Fiesta de exemplu. Pentru cei care sosesc in capitala cu toata familia, si isi doresc masini de familie, modelele precum Mercedes Vito sau Renaul Trafic Passenger reprezinta solutii ideale.

Acestea sunt doar cateva exemple de masini care pot fi inchiriate, insa Premier rent a car dispune de o impresionanta flota auto, astfel ca fiecare turist isi poate alege o masina de inchiriat in functie de buget si preferinte.

Aceste masini ii vor duce pe turisti in cele mai frumoase locuri din capitala. Iata cateva locuri care merita vizitate:

Banca Nationala a Romaniei

Banca Nationala a Romaniei se afla pe locul uneia dintre cele mai cunoscute cladiri din Bucuresti, Hanul Serban Voda (Hanul Serban Voda), care a fost situat aici intre anii 1678-1883.

In 1883 au inceput lucrarile la cladirea Bancii Nationale, dupa un proiect realizat de arhitectii francezi Cassien Bernard si Albert Galleron. Cladirea are un stil neoclasic francez, si este prevazuta cu o fatada cu coloane corintiene si 4 statui care reprezinta agricultura, justitia, industria si comertul.

Turistii care isi doresc sa aiba fotografii de neuitat din capitala Romaniei, cu siguranta se pot plimba in zona Bancii Nationale, pentru a face cateva fotografii interesante.

Calea Victoriei

Calea Victoriei (strada Victoriei) este una dintre cele mai fermecatoare strazi ale Bucurestiului. A fost construita ca drum principal in 1692, la ordinele lui Constantin Brancoveanu, care avea nevoie de un drum care sa lege palatul sau de la Mogosoaia de Curtea Veche.

La inceput, strada era cunoscuta avand denumirea de Podul Mogosoaia, pentru ca era pavata cu lemn. In 1878, dupa Razboiul de Independenta al Romaniei, numele strazii a devenit Calea Victoriei.

Intre cele doua razboaie mondiale Calea Victoriei a devenit una dintre cele mai la moda strazi. Plimbandu-se pe acest bulevard dinspre Piata Natiunilor Unite pana la Piata Victoriei, turistii vor avea posibilitatea de a vedea si de a fotografia unele dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti.

Printre acestea se numara Biserica Stavropoleos – pe Str. Stavropoleous, la cateva secunde distanta de Calea Victoriei, Banca Nationala de Economii sau cladirea CEC, Palatul Telefoanelor in stil Art Deco, Biserica Cretulescu, Biblioteca Universitatii Centrale, Ateneul Roman, Palatul Regal care astazi gazduieste Muzeul National de Arta si Palatul Cantacuzino.

Clubul Armatei (Cercul Militar National)

Aceasta cladire extrem de ornamentata a fost proiectata in stil neoclasic francez de Dumitru Maimarolu, Victor Stefanescu si Ernest Doneaud.

Constructia a inceput in 1911 si s-a incheiat in 1923, majoritatea fondurilor fiind donate de ofiterii armatei romane. Clubul Armatei a inlocuit biserica manastireasca din Sarindar, care statea aici. Aceasta constructie fabuloasa este amplasata la intersectia dintre Calea Victoriei si Regina Elisabeta.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre cele mai frumoase locuri pe care turistii romani sau straini, le pot vedea in capitala Romaniei. Cu siguranta insa, Bucurestiul are multe locuri frumoase care merita vazute. Exista numeroase centre comerciale in capitala, exista de-asemenea cluburi de noapte unde turistii se pot distra.

Indiferent cate obiective turistice isi doresc turistii sa viziteze in Bucuresti, totul este simplu si la indemana lor. Trebuie doar sa inchirieze o masina de la Premier rent a car, si cu siguranta pot strabate intreaga capitala, pot merge la mall, pot iesi in cluburi, sau pot vizita alte locuri interesante din apropierea capitalei.

Ba chiar mai mult, daca exista turisti care si-ar dori sa inchirieze o masina insa le este oarecum teama de traficul aglomerat din Bucuresti, acestia pot opta pentru inchirieri auto cu tot cu sofer. Premier rent a car le ofera aceasta posibilitate; astfel ca vor avea o masina la dispozitie, fara sa fie necesar sa conduca.

0 Shares
You May Also Like