Care sunt beneficiile surprinzătoare ale florilor

Care sunt beneficiile surprinzătoare ale florilor?

0 Shares
0
0
0

Fără îndoială, un aranjament floral face ca o cameră să pară mai frumoasă și mai primitoare. Dar te-ai întrebat vreodată despre beneficiile suplimentare ale florilor? Florile oferă mai mult decât culoare și frumusețe.

Studiile arată că florile oferă o varietate de beneficii. Aceastea includ totul, de la sănătatea fizică și mentală până la impactul florilor asupra mediului.

Florile cresc creativitatea, inovația și productivitatea

Statul într-un birou toată ziua poate fi dificil. Este ușor să fii distras și să simți că toată creativitatea ta se epuizează. Din fericire, a avea o vază cu flori la birou poate crește productivitatea și inovația.

Un studiu a examinat efectele unui buchet de trandafiri asupra lucrătorilor dintr-un birou. Deși studiul nu a măsurat în mod direct creativitatea și productivitatea, capacitatea de a se concentra și de a se relaxa contribuie adesea la creșterea productivității și a creativității.

Florile te pot ajuta să te concentrezi

Multe locuri de muncă moderne necesită perioade lungi de concentrare. Ca urmare, concentrarea poate slăbi în timp. Vestea bună este că există o modalitate ușoară de ați recăpăta o parte din concentrare. Petrecerea timpului cu elemente naturale, cum ar fi florile, te poate ajuta să reduci din oboseala atenției.

Florile pot crește energia

Florile pot ajuta la creșterea energiei și reducerea oboselii. S-a demonstrat că simpla petrecere a timpului privind sau lucrând cu florile reduce oboseala și îmbunătățește nivelul de energie. Adăugarea unor buchete de flori în biroul tău poate fi o modalitate excelentă de a avea un impuls de energie.

Plantarea florilor te conectează la lumea naturală

Pe măsură ce petrecem mai mult timp în fața ecranelor și mai puțin timp în aer liber, conectarea cu natura a devenit dificilă. Plantarea florilor oferă o modalitate distractivă și ușoară de a te reconecta cu natura.

Cercetările arată că grădinăritul este bun pentru toată lumea, de la copii până la bătrâni. Petrecerea timpului în grădină poate reduce stările de stres, furie și tristețe.

Florile te pot ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit

Deși există diferite moduri de ați ridica starea de spirit, florile sunt o opțiune. Doar privirea acestora și inhalarea anumitor parfumuri florale poate reduce stresul, anxietatea și depresia.

Florile te pot ajuta să te relaxezi

Când ești stresat sau anxios, este greu să te relaxezi complet. Petrecerea timpului grădinărind poate ajuta, de asemenea, la reducerea stresului.

Florile te ajută să îți îmbunătățești relațiile

Nu este un secret pentru nimeni că florile sunt un cadou foarte apreciat. Deși este adesea evident că destinatarul își iubește cadoul, te-ai gândit că florile pot îmbunătăți relațiile?

Într-un studiu despre flori de la Universitatea Rutgers, cercetătorii au vrut să exploreze modul în care florile atenuează tensiunea socială și îmbunătățesc relațiile. Rezultatele au arătat că persoanele care primesc flori sunt mai deschise să se implice în comportamente sociale. Este mai probabil să înceapă o conversație și să zâmbească celorlalți.

Un buchet de flori poate însenina ziua cuiva

Când te simți copleșit sau dezamăgit, un cadou îți poate face ziua și mai bună, mai ales când primești flori!

În plus, florile ajută la îmbunătățirea stării de spirit a destinatarului și la reducerea stresului. La Floria găsești cele mai speciale aranjamente florale, precum un buchet cu trandafiri Pink Floyd pentru a face ziua mai frumoasă unei persoane dragi.

Florile pot completa designul interior

Fie că locuiești într-o garsonieră minimalistă sau într-o casă spațioasă, vrei ca casa ta să se simtă ca acasă. Designul interior te ajută să te simțiți confortabil, păstrând în același timp funcționalitatea.

Ingredientele naturale precum florile sunt o parte importantă a unui design interior de succes. Indiferent de stilul și spațiul tău, există modalități de a încorpora flori în casa ta.

Descoperă varietatea de aranjamente florale de la Floria și beneficiază de toate aceste avantaje ale florilor!

0 Shares
You May Also Like