Care sunt beneficiile pentru sanatate ale unei cazi cu hidromasaj

Care sunt beneficiile pentru sanatate ale unei cazi cu hidromasaj?

0 Shares
0
0
0

Exista multi oameni care se bucura de o baie fierbinte ori de cate ori pot si altii mai norocosi, pot avea un jacuzzi in casele lor sa se bucure in plus, oricand doresc. O cada cu hidromasaj este relaxanta si o sa ofere mereu  stare de bine  ..Desi nu este de obicei foarte potrivita pentru persoanele care au o tensiune arteriala scazuta, realitatea este ca poate avea efecte pozitive asupra sanatatii si a corpului.

Daca nu stii inca  daca iti doresti cu adevarat o cada de acest gen in casa ta… Poate ca a venit timpul sa incepeti sa evaluati care sunt beneficiile pentru sanatate ale faptului ca o aveti si, astfel, sa incepeti sa economisiti!

Beneficiile pentru sanatate ale scaldatului intr-o cada cu hidromasaj

 

  1. Vei dormi mai bine

Ati observat vreodata cat de repede adormiti dupa o baie fierbinte dupa-amiaza / seara? Cand corpul este rece, modul de somn poate fi perturbat, dar cand corpul este mai cald, puteti adormi mai repede si va puteti odihni mai bine in timpul noptii si fara intreruperi. Iata aici modele de cada tip jacuzzi.

Notiunile de baza  ale unui somn bun va avea efecte pozitive mari asupra starii tale de spirit, vigilenta mentala, si chiar si modul in care metabolizezoi alimente. Daca doriti sa dormiti mai bine, atunci nu ezitati sa faceti o baie fierbinte .

  1. Reduce stresul si anxietatea

Combinatia de apa calda si masaj cu jet va va oferi un anumit sentiment de imponderabilitate poate reduce semnificativ stresul mental si fizic, ceva care va va ajuta, fara indoiala, sa reduceti anxietatea.

Expertii subliniaza ca atunci cand o persoana nu se simte stresata fizic si mental, este mai putin probabil sa aiba o dispozitie negativa, ceea ce inseamna ca veti avea mai putina anxietate si veti putea sa va odihniti mai bine in toate aspectele.

  1. Reduce durerea artritica si cronica

Pentru persoanele care sufera de boli scheletice, cum ar fi artrita, tunel carpian, tendinita, si alte tipuri de dureri de corp, petrecerea timpului intr-o cada fierbinte va oferi in mod normal, multe avantaje.

Datorita flotabilitatii bulelor create de jeturile de cada, se poate simti ca greutatea corpului dispare, ca circulatia sangelui se imbunatateste si ca tensiunea muschilor se relaxeaza. In plus, datorita apei calde, inflamatia articulatiilor este, de asemenea, redusa.

In aceasta stare, un corp inflamat poate experimenta o mai mare flexibilitate, puterea, si o gama mai larga de miscare fizica. Nu este de mirare ca multi oameni vad beneficii semnificative in hidroterapie atunci cand trebuie sa se recupereze de dureri de  spate, genunchi sau alte probleme articulare.

  1. Scade glicemia

Petrecerea timpului intr-o cada cu hidromasaj poate reduce de fapt, nivelul de zahar din sange al persoanelor care sufera de diabet de tip 2.

Intr-un studiu, publicat in The New England Journal of Medicine, subiectii cu diabet de tip 2 au petrecut o jumatate de ora, sase zile pe saptamana timp de trei saptamani bucurandu-se de o baie fierbinte intr-o cada cu hidromasaj.

0 Shares
You May Also Like